Societatea S.C. OVAVINCI S.R.L. ofera o gama foarte variata de articole: aparatura medicala, mobilier medical, produse de curatenie profesionale pentru diverse ramuri medicale si industriale, echipamente de protectie, consumabile pentru igiena si curatenie precum si diferite produse si consumabile spitalicesti: paturi, lenjerii, saltele, huse pentru saltele din material textil cat si din material impermeabil, de o calitate superioara etc.

Fondata in 2013, S.C. OVAVINCI S.R.L. a devenit in scurt timp unul dintre liderii consacrati pe piata desfacerii produselor in domeniul medical si industrial din Romania si Europa de Est.

Exista si curajosi, cei ce cred si fac productie in Romania!

Firma de comert si productie cu capital integral romanesc cu destinatia in special catre domeniul medical: spitale, laboratoare, cabinete si alte institutii.
Firma isi desfasoara activitatea intr-un spatiu propriu, o constructie noua care se compune din hale de productie in suprafata de peste 800 mp, cu toate utilitatile, spatiu de birouri si un showroom.

In colaborare cu clientii nostrii putem exectuta produse modificate din punct de vedere al formei si dimensiunilor.
Putem executa si alte produse, care nu se afla in fabricatia curenta, la comanda clientilor.

Principalele produse furnizate de firma noastra sunt: stative inox, mese de intrumentar inox, canapele pentru consultatii generale cu cadru din inox, paturi de spital cu cadru inox, noptiere, mese din inox fixe sau mobile pentru diferite destinatii, scaune chinetoterapie, consultatii, tratamente, paturi de masaj, dulapuri, paravane, scaune, etc.

In prezent S.C. OVAVINCI S.R.L. este unul dintre liderii in acest domeniu, deservind un portofoliu de peste 1150 de client, multi reprezentand branduri importante.
Capitalizand experienta dobandita de-a lungul a peste 5 ani de activitate comerciala, productie, distributie si retail pe piata interna ne-am dezvoltat si impus ca o firma foarte serioasa si promta in privinta relatiilor cu clientii nostri.

Productie